Tilbake til alle rapporter

Store hull, sår og sprekker i vegbanen.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Inger Johanne Sele 14:22, fredag 4 juni 2021

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Store hull, sår og sprekker i vegbanen etter at veien har vore anleggsvei med svært mykje tungtrafikk i anleggsperioden. Veien mellom Sele og Lykling kyrkje har ikkje blitt reparert med ny asfalt etter at den nye vegen var ferdig. Vegen vår er tikomstvei til den nye vegen, og bussen kjører her fleire ganger dagleg. Også stor renovasjonsbil samt anna trafikk og lokal trafikk. Det vart også sagt at denne vegen skulle vera folket sin gang og sykkelsti etter at ny veg var ferdig. Den fungerer dårleg som gang og sykkelst grunna dårleg forfatning. Helsefarleg og trafikkfarleg. Me som bur i området forstår ikkje kvifor denne vegen ikkje har blitt reparert på samme som dei andre vegstrekningane i området.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veien mellom Sele og Lykling har sår og store revner i asfalten. Trafikkfarleg veg , må kjøre slalom mellom revnene ellers blir bilen knust. Må ha ny asfalt no

    Sendt inn av Berit Hjellbakke 21:43, fredag 4 juni 2021

  • Vegen mellom Sele og Lykling er direkte trafikk farleg slik den er i dag. Store sprekker og hull danner seg i vegbanen. Vegdekket er utslitt og skiller seg fra vegen. Vegskulderen smuldrer opp og forsvinner ned i grøfta.

    Sendt inn av Hallgeir Sele 16:42, søndag 6 juni 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:56, fredag 2 juli 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter