Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerovergang

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Anette Schmitz 11:27, torsdag 10 juni 2021

Sendt til Statens vegvesen region øst og Stange 3 minutter senere

Hobergvegen er en av hovedvegene fra nedre Bekkelaget for gående til både skole, barnehage og bussholdeplass. Mange barn og voksne krysser Basterudvegen i dette krysset fordi det er en den mest naturlige skolevegen og fordi det er bussholdeplass i dette krysset. Foreldre med barn som går i Hoberg barnehage har også dette som naturlig valg da de går eller sykler til skolen. Om en skal benytte seg av fotgjengerovergang må man krysse ved Breidablikk vegkryss eller ta Lønnvegen opp. Det er lang mellom disse trygge overgangene og skaper unødvendige og lite hensiktmessige omveger for spesielt barn som blir oppfordret til å gå på skolen allerede fra 1. trinn og eldre som kan ha begrenset gangfunksjon. Sett i perspektiv av folkehelse, universell utforming og et trygt lokalmiljø for befolkningen er det ønskelig at det vurderes å få på plass fotgjengerovergang i krysset Hobergvegen/ Basterudvegen. Et tips kan også være å se på behovet i Kvilavegen/ Basterudvegen samt se på stygge asfaltkanter langs vegene mot kryssene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter