Tilbake til alle rapporter

Hei. Laksøybygdveien skriker etter vedlikehold, gjerne ny asfalt!

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 20:55, søndag 13 juni 2021

Sendt til Statens vegvesen region midt og Meldal 4 minutter senere

Hei. Laksøybygdveien skriker etter vedlikehold! Veien har fått hard medfart de siste årene og trenger sårt til vedlikehold, gjerne ny asfalt. Veien er særdeles lumsk, med røtter stikkende opp av dekket, svære hull, nærmest krater - kort sagt er veien skummel. Veiens befatning er under enhver kritikk og kan påføre både biler og motorsykler stor skade, ikke minst det faktum at det også er svært risikabelt å sykle langs Laksøybygdveien - så fordervet som den er - med sprukken asfalt, delvis slått i stykker og generelt kaputt fra avkjørsla RV65 til Hoston. De første 6 km er ekstremt, nærmest akutt dårlig. Det er påkrevet med snarlig tiltak langs hele Laksøybygdveien i Orkland kommune.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter