Back to all reports

Gateparkering

Reported in the Parkering category anonymously at 09:20, tir. 6 juli 2021

Sent to Skedsmo 5 minutes later

Etter ferdigstillelse av boligkomplekset Trævarefabrikken, har det de siste ukene etablert seg fast villparkering i Sagdalsveien, antatt for beboere i de nye blokkene. Spesielt i området mellom Vekstedalleen og Peder Scheies vei (tidl slettaveien). Dette fører til dårlig sikt - for eksempel til gangveien som kommer ut mellom Sagdalsveien 19 og 21A. Og vanskeligheter for de som kommer kjørende opp Segelckes vei, og skal svinge til venstre. Minner om at dette området er en hovedåre for skolebarn, og dersom denne parkeringskulturen fortsetter, blir dette et veldig skummelt område å sende skolebarn inn i etter sommeren, da møtende trafikk og større biler vil bli tvunget opp på fortauet.

Kommunen har gitt tillatelse til å bygge boliger uten krav om nok beboer/gjesteparkeringer, ber derfor om at de umiddelbart følger opp gateparkeringssituasjonen i området, og setter opp parkering forbudt skilt der det er nødvendig, slik at både barn og voksne kan gå trygt langs veiene, søppelbilen får hentet søpla og brannbilen kommer seg frem når det er behov for den.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:53, tir. 3 august 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?