Tilbake til alle rapporter

For høy hekk skaper farlige situasjoner i krysset også i år.

Rapportert i kategorien Trær anonymt 07:03, torsdag 8 juli 2021

Sendt til Sør-Varanger 2 minutter senere

Hekken i krysset/svingen opp Fjellveien som vist på kartet er plantet for langt inn mot veien og er alt for høy. Umulig å se gående, syklende og biler uten å kjøre helt ut i krysset. Mange farlige situasjoner med trafikk av både myke og harde trafikanter. Er et under at det ikke har skjedd en ulykke her enda. Står ofte en trehjulssykkel bortfor hekken, sannsynligvis for å varsle om at her ferdes barn og unge, med rette. Men den ser du ikke før du er inne i krysset. Har meldt om denne hekken over flere år og er samme problem hvert år. Pga. bratt bakke kommer spesielt syklende i stor fart ned mot krysset og "alle" antar at biler klarer å stoppe, men selv om bilen står i ro blir det et kraftig smell om syklisten treffer bilen. Blomsterhekken litt opp i samme sving begynner også å bli for høy og forværrer situasjonen. Kjører med hjertet i halsen hver dag her. Håper dette kan fikses rask, før det skjer en ulykke!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 08:21, torsdag 5 august 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter