Tilbake til alle rapporter

4207 KV10122 S1D1 m672 er en vei som i løpet av flere år gror igjen med trær og vegetasjon. Det har ikke vært utført kantklipping og trefelling på lang tid. Redningsetatene vil få en utfordring med større kjøretøy om en hendelse skulle skje i Flikkevika eller ved Flikkeid stasjon som besøkes av mange turister på dresinsykling i sommer. Trafikale utfordringer på grunn av få møteplasser er en daglig utfordring for beboerne langs veien. Trær står tett i veikanten og tar sikten fra sjåføren.

Rapportert anonymt 15:39, lørdag 31 juli 2021

Sendt til Flekkefjord og Vest-Agder 1 minutt senere

4207 KV10122 S1D1 m672 som er veien til Flikkevika, er blitt veldig smal på grunn av trærne og vegetasjonen, som kan gi utfordringer for redningsetatene og brannvesen. Den historiske veien trenger vedlikehold.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:02, lørdag 28 august 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter