Back to all reports

Unødvendig mye "snuing" på parkeringsplass

Reported in the Parkering category by MARIANNE DAHL SØRENSEN DIMITROVA at 20:11, tir. 3 august 2021

Sent to Hamar 3 minutes later

Området bak Hamar Domkirke har tidligere vært åpent for gjennomkjøring. Nå er det stengt for inn- og utkjøring i Furnesvegen. Det bør kanskje markeres ved innkjøring fra Sagatunvegen, at dette er en parkeringsplass eller eventuelt en blindvei. Her er tidvis mange biler parkert. Mange bilister tror det er en åpen veistrekning. Kjører helt inn, og må snu. Det er trangt pga et (unødvendig?) veldig bredt fortau bakerst opp mot bispehagen, og vanskelige manøvrer forekommer...med fare for de parkerte bilene.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Rapporterte om et gangfelt som nesten var slitt bort. Det ble ganske raskt malt nytt

    Posted by MARIANNE DAHL SØRENSEN DIMITROVA at 21:34, tir. 31 august 2021

  • Det er sikkert endel «snuing» her siden kjøremønsteret er nytt for mange. Kan kommunen vurdere å sette opp skilt med blindvei i krysset Sagatunvegen / Herman Frangs gate? Da bør alle få med seg det nye kjøremønsteret og ikke ledes inn i en unødvendig snuoperasjon. Mvh Per Mengshoel / Sagatun Vel.

    Posted by Per Mengshoel at 20:40, søn. 3 oktober 2021

  • Med snø og is er det ikke så lett å se at "snarvegen" er stengt mot Furnesvegen, og her kan det da fort bli skader på biler og biler kjører allikevel (kartløsninger er nok ikke oppdatert ennå). Hva med å sette tilbake en betongkloss eller lage en snøhaug her for å vise tydelig at det ikke er lov å kjøre her?

    Posted by Per Mengshoel at 10:24, man. 21 februar 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?