Tilbake til alle rapporter

Deler av possåsveien og spesielt i krysset possåsveien og Juvbergsvegen. Dype hull på kryss og tvers. Nærmere 20 cm dype.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Arve Wetteland Høiland 15:08, mandag 9 august 2021

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 1 minutt senere

Det er hull i veibanen på kryss og tvers noen er 20 cm dype det er hull langs hele possåsveien med noen parti som er verst. Possåsveien og Juvbergsvegen. Veldig mye etter regnet. Sendt bilder på vakttlf 91394480 den 24/7 .21 og 2/8.21Fikk då beskjed og at Juvbergsvegen er privat🤔 så det var ikke deres problem. Det som er makert med gult er det værste. Dere skulle ta takk i det etter helgen men sa ikke hvilken helg snart 14 dager siden.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter