Tilbake til alle rapporter

Busker og trær vokser langt inn i sykkelveien

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 12:54, tirsdag 10 august 2021

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

På flere deler av strekningen mellom Njårdhallen og Huseby-leiren vokser busker og trær langt inn i sykkelveien. På enkelte steder dekker buskene nå ca 50% av bredden på sykkelveien (på stedet er det sykkelvei med separat fortau). Dette er et område med mye sykkeltrafikk og høy fart på syklende nedover. Jeg ber om at dette ryddes opp i så snart som mulig. Jeg ber også om at det legges inn i en vedlikeholdsplan om fast klipping av busker og trær. Jeg har nå meldt inn det samme problemet i minst 10 år. Buskene vokser ut hvert år og må klippes fast hvert år.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Bildet fra i dag.

    Publisert anonymt 20:36, tirsdag 10 august 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:39, tirsdag 7 september 2021

  • Ingen som har ansvaret for dette bryr seg.

    Publisert anonymt 22:39, tirsdag 7 september 2021

  • Det tok veldig lang tid for ansvarlig part å fikse dette. Dessuten ble én busk glemt. Den er ikke så stor, men viser hvor lite fokus det er på jobben. Buskene ble klipt langs asfaltkant. I mai neste år vil de ha begynt å vokse godt innover sykkelveien igjen. Hvis det blir som de 10 siste årene blir det ikke gjort noe før langt etter sommerferien - selv om henvendelser sendes inn allerede i mai/juni. Ryddingen må inn i en fast vedlikeholdsplan.

    Publisert anonymt 13:23, onsdag 6 oktober 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter