Tilbake til alle rapporter

For smalt for brøyting

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 14:30, torsdag 26 august 2021

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Fortauet er for smalt til at ordinær brøyting foretas. Dette skyldes at når autovernet ble byttet ut med nytt, ble det nye montert for langt ut fra midten av veien - og fortauet er for smalt. Heggernes ble kontaktet et par ganger og lovet å rette opp..... Nå er kanskje han pensjonist og håpet stiger om at det gjøres noe???? Kommende vinter er det langt flere barn fra Vallaheiane som ikke får buss - så behovet for ordentlig snøbrøyting er ØKENDE. De foregående vintre har fortauet blitt brøytet først etter at skoledagen er startet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter