Tilbake til alle rapporter

Telehiv/sprekker/humper/hull

Rapportert i kategorien Hull i vei av Jørgen Lie 10:25, ons. 9 mars 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Tingvoll 5 minutter senere

Kjørte strekningen Tingvoll-Sunndal på fredag. Ufattelig elendig vei fra etter Tingvoll sentrum, mot Meisingset og videre mot Ålvundfjorden. Veien bærer preg av lang intervall med vedlikehold, mye telehiv, og elendig skilting. Veien har store sprekker, kulper/opphøyninger midt i veien, store dumper og er på grensen til forsvarlig å kjøre på. Jeg traff den ene humpen i ca 50km/t og var oppe av setet i bilen. Gjennomsnittsfarten over strekningen var på ca 30km/t.

Hva om det må utrykningskjøretøy på strekningen? Grunnet dårlig vei så må jo dette være med på å øke tiden kjøretøyene bruker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:10, tor. 7 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter