Tilbake til alle rapporter

Store mengder knust glass på veiskulder mellom husnr.25 og 27.

Rapportert anonymt 22:50, søndag 5 september 2021

Sendt til Telemark og Skien 5 minutter senere

For flere uker siden oppdaget vi plutselig at det lå store mengder knust glass (antagelig fra flere flasker) langs veiskulderen mellom husnr.25 og 27 i Porsgrunnsvegen. Det går ofte mennesker på denne veiskulderen fordi det ikke er fortau på denne siden av veien og veiskulderen blir da eneste mulighet for å komme til/fra eiendommene (bl.a. for å hente post, gå tur osv). Vi har to hunder og må nå gå ut i veibanen hver gangs vi går tur for å unngå å tråkke i store mengder glasskår. Håper dette kan ryddes opp snarest siden det er vanskelig nok å gå med to hunder langs veiskulderen, om man ikke skal måtte gå ut i trafikken på hovedveien mellom Skien-Porsgrunn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:38, onsdag 13 oktober 2021

  • Det har ikke blitt gjort noe for å rydde opp

    Publisert anonymt 12:38, onsdag 13 oktober 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter