Tilbake til alle rapporter

Ungdommer forøker å ødelegge belysning i parken, til og med de nye lysene som er montert i parken,nå nylig. Nå er det mange gatelys rundt parken 5-6 stk, som ikke virker fordi ungdom sparker og kaster stein på dem. Ikke nok med det men parkområdet er farlig for yngre barn og dyr pga pga av glass og søppel som spres rundt på asfalten.

Rapportert i kategorien Gatelys av Soelvy Nygaard 22:30, mandag 6 september 2021

Sendt til Statens vegvesen region nord og Vågan 5 minutter senere

Ødeleggelse av belysning, kunst glass som er farlig for barn og dyr. I tillegg har ungdommene i sommer ingen respekt for skiltet som er opphengt på portene ang ro i parken mellom kl 23-07. Ille for eldre og mennesker som skal på jobb som bor i området rundt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ødeleggelse av gatebelysning, forsøpling og støy.

    Sendt inn av Soelvy Nygaard 22:33, mandag 6 september 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:49, søndag 10 oktober 2021

  • 1 av de nyeste gatelysene har blitt ødelagt av ungdom i løpet av den siste uka. Ellers er det kommet lys i alle gatelyktene i og rundt parken, som er veldig flott. Det burde være kameraovervåking der,siden herverket fortsetter. I tillegg burde politiet vært regelmessige innom, for å gjøre seg kjent med ungdommene ol. Det vil nok være en preventiv medtode for å forhindre herverk og slikt

    Sendt inn av Soelvy Nygaard 09:49, søndag 10 oktober 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter