Tilbake til alle rapporter

Fryktelig slitt asfalt, og dype hull i veikanten.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 19:15, torsdag 9 september 2021

Sendt til Ringsaker og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

I forbindelse med etablering av nytt boligfelt (Slåttsvelia) har det gått såpass mye tungtrafikk at veien og særlig veikantene rett og slett er revet i filler. Bilene svinger utenom, og havner da i yttersving til stor fare for de som kommer i mot. Veien har 30-sone, er mangelfullt skiltet, er smal, svingete og mangler i tillegg alt som kan kalles belysning. Det ferdes mange myke trafikanter her, og ellers mye biltrafikk. Det ble forsåvidt lovt ny vei da det nye boligfeltet skulle anlegges, men det var det tydeligvis ingen som gadd å bry seg mer med når boligfeltet var på plass (også kalt det som ga mest penger). I dag, 09. september 21 var det en liten asfaltvogn her som lappet på et par små hull og en tynn, ynkelig stripe tvers over veien. Her er det stort forbedringspotensiale - både med å utbedre veien, asfaltere på nytt - gjøre veien bredere, få på fartsskilt (tydelige og store), belysning, fartsdumper - bare legg på. Alle vi som bor langs denne veien er mer enn klar for utbedringer. Eventuelt kan ny vei legges opp, og eksisterende vei blir privat og kun til eiendommene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:35, lørdag 9 oktober 2021

  • Kvikk og kjekk avvisning. Føles godt og grundig nedprioritert. Som vanlig.

    Publisert anonymt 17:35, lørdag 9 oktober 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter