Tilbake til alle rapporter

Dype hull midt i veien, farlig i mørket og ikke bra for bilfelgene.

Rapportert i kategorien Hull i vei av powersand@hotmail.com 13:25, tirsdag 21 september 2021

Sendt til Statens vegvesen region nord og Hadsel 4 minutter senere

Helt i begynnelsen av Svaneveien mot Børøya Brygge, lokalt kjent som Storbakken, er det kommet et digert og dypt hull samt et mindre men stadig dypere hull i asfalten. 79% av de som skal opp bakken i bil pleier å kutte svingen og smeller så rett ned i disse hullene, på kvelden klarer man ikke å se hullene før det er for sent. En syklist i stor fart ned bakken kan fort gå på en skikkelig smell. Denne veiskaden bør få høy prioritet da det er stor trafikk i dette krysset daglig!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå er hullet ubedret med ny asfalt, men det spørs om det holder hele vinteren. Kan hende det må lappes i på nytt. Men, noe ble gjort og det er flott, takk! :-)

    Sendt inn av powersand@hotmail.com 13:10, onsdag 20 oktober 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter