Tilbake til alle rapporter

Behov for feiing av sand, Langøra

Rapportert i kategorien Gatefeiing av Roy Hojem 08:29, torsdag 23 september 2021

Sendt til Sør-Varanger og Statens vegvesen region nord 1 minutt senere

Det er behov for feiing av sand/grus (inkludert rester av strøsand fra forrige vinter) i Langørveien, Soldatsvingen og særlig Soldatveien (se bilde). I og med at det er kupert i Langøra, og flere innkjørsler med grus, fører regnvannet med seg sand og grus som samles nederst i bakkene. I noen tilfeller blokkerer sanda sluk og kummer i veien. Avhengig av nedbørsmengde, er det faktisk behov for å feie disse veiene oftere enn de flate gatene i sentrum av byen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:38, torsdag 21 oktober 2021

  • Ikke feid i høst. Men nå er det for seint, nå kommer vinteren, forhåpentligvis kan vi se fram til nyfeide gater til våren igjen.

    Sendt inn av Roy Hojem 11:02, fredag 5 november 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter