Tilbake til alle rapporter

Tett grøft og hull i veidekket.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Torgeir Stald 13:52, torsdag 23 september 2021

Sendt til Osterøy og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Lappet vei og asfaltrester er dumpet i grøften. Denne er tett og resulterte i store issvuller i vinter og flom når det regner. Lappereparasjoner er gått i oppløsning og nye stygge hull i veidekket i dag.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:16, tirsdag 26 oktober 2021

  • Asfaltrester etter tidligere reparasjon er lempet i grøft, som igjen forårsaker at vann renner inn i veien og danner issvuller på vinteren.

    Håndtering av Asfalt Asfalt skal leveres til godkjent mellomlaging og/eller gjenvinning. Det er ikke tillatt å legge asfalt i fylling. Ved innlevering av asfalt til gjenvinning skal leverandør (tiltakshaver, byggherre, eier) dokumentere at returasfalten er fri for tjære eller andre farlige forurensninger.

    Sendt inn av Torgeir Stald 08:16, tirsdag 26 oktober 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:37, fredag 26 november 2021

  • Tett grøft er ikke fikset. Resulterer i at vann renner inn i veibanen. På vinterstid forårsaker det issvuller og farlig parti.

    Sendt inn av Torgeir Stald 10:37, fredag 26 november 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter