Back to all reports

Forlatt grushaug. Forlatt sagblad. Jævlig stygg løsning

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 09:58, tir. 28 september 2021

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Har rapportert dette hjørnet av et "fortau" ned fra Oppsalveien inn flere ganger i løpet av de siste ti årene. Skjer absolutt INGENTING! Kommunalt ansvar: NÅ: Grushaug satt igjen av Homenet, svært sagblad, nedsunket subbus i forhold til fortauskant. Særs dårlig løsning av fortausavslutning og nå ser det værre ut en noen gang. Dere er hjertelig velkommen til å ta en tur opp fra kontorstolen og ta en befaring, overprøve geniet som har prosjektert det og i hvert fall rydde opp slik at det går an å gå her. Makan!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 16:29, tir. 26 oktober 2021

  • Bydelen viser INGEN vilje til å fixe opp hjørnet her. Er et virkelig mye brukt turområde/del av turvei ned mot Østensjøvannet. Hjørnet benyttes i dag som f.eks anleggsparkering. Sagbladet borte. Grushaugen/trestativet fra Homenet i våres og uferdig fortau prosjektert av en eller annen idiot fra 4-5 år tilbake står igjen.

    Posted anonymously at 16:29, tir. 26 oktober 2021

  • Telenor har hatt et bredbåndsprosjekt i området og tilbød seg å fjernet hauger med subbus og grus, pluss en del småtrær som Oslo Kommune ikke bryr seg med. Subbus jevnet pent ut. Stativ spikret opp i 2"2 etter Homenet står igjen. Brøytebilene lemper sand og snø oppå fortauet her om vinteren og kjører med tunge traktorer, så her kommer det til å se ille ut igjen til våren, men ok akkurat nå. Ingen asfalt for permanent løsning.

    Posted anonymously at 11:53, ons. 24 november 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?