Tilbake til alle rapporter

Brøytestikker er satt altfor nære veien

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 13:35, onsdag 6 oktober 2021

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Brøytestikkene er satt alt for nære veien der 60-sona oppheves etter Dagsvevegen. Flere av stikkene er kjørt ned og de treffer stadig speilene på bilen. Jeg har kjørt denne veien mest av alle som bruker den de siste 7 årene og vet at de pleier å stå litt lenger ut. I vinteren som var så var det også kritikkverdig dårlig brøytet. Etter netter det hadde kommet mye snø var det f.eks. kun brøytet en retning, og klokka hadde rukket å passere 7. Det var ikke storm, kun vanlig snøfall. Livsfarlig å måtte kjøre i motsatt felt fra Lillehammer til Nordseter. Generelt dårlig brøytet gjennom vinteren. Årene før i fjor har vært bra.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter