Tilbake til alle rapporter

Bilar står parkert ut i vegbanen i 80 sone

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 19:36, onsdag 13 oktober 2021

Sendt til Bømlo 4 minutter senere

Biler står parkert langs FV i ei smal 80 sone. Det er ei lomme ved nokre rorbuer som lastebilar og bussar bruker som møteplass, grunnet smal vegbane. No har dei som har rorbuer funne ut at dei kan stå der med ein bil for å sleppa å gå nokre ekstra meter. Bilane som parkerer der står alltid litt ut i vegbanen og det er rett rundt ein sving i ei 80 sone. Går det ann å sette opp ein sperring eller flytte autovernet 1 meter nermare vegen?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Frå Bømlo kommune: Dette arealet er eigd av Vestland fylkeskommune, i tilknytning til FV 5004. Problemstillinga er kjent og for oss i kommunen. Forslag frå oss, dersom mogleg/ den beste løysinga: Fylkeskommunen set opp skilt som indikerer at dette er ein møteplass ("M"-skilt), for å tydeleggjere at dette er ein møteplass. Me føl denne saka opp vidare med Vestland fylkeskommune.

    Sendt inn av tone.stavland@bomlo.kommune.no 08:50, torsdag 14 oktober 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter