Tilbake til alle rapporter

Stort hull i vei ved avkjørsel fra 561 til Sveane/Krabbapollen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Jostein Nilsen 13:47, fredag 15 oktober 2021

Sendt til Fjell og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Ved avkjørsel fra 561 til Sveane/Krabbapollen er det flere hull i asfalten. Det ene er så stort at det er vanskelig å kjøre utenom. Dette har blitt lappet på flere ganger uten at det har varig effekt. Avkjørselen er en del av fortau og blir benyttet av hyttelag i Spjeldsund og beboere i Sveane, Krabbapollen og langs 561.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Får plass til nesten hele forhjulet nedi her. Veldig farlig. Nå er det dessuten mørkt. Vanskelig å se.

    Publisert anonymt 12:36, onsdag 20 oktober 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:21, lørdag 13 november 2021

  • Utførelse av lapping i eksisterende asfalt er dårlig utført. Lappingen går i oppløsning og det oppstår stadig nye hull. Her er det skolebarn som kommer i stor fart nedover fortau på både sykkel og sparkesykkel. Forventer en ulykke der i løpet av høst/vinter. I tillegg er det stor fare for at mindre biler kan få skade på understell/hjulstilling ved å kjøre oppi det største hullet. Høstmørke og vinter vil gjøre det vanskeligere å se og event. ta fokus vekk fra andre som kommer susende på sykkel og sparkesykkel.

    Sendt inn av Jostein Nilsen 12:21, lørdag 13 november 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter