Back to all reports

Feilparkeringer utenfor privat port

Reported in the Parkering category anonymously at 16:07, fre. 15 oktober 2021

Sent to Hamar 3 minutes later

I Håkonsgate 12 er det 15 leiligheter som har en privat garasje. Porten er markert med «parkering forbudt» påskrift og kommunen har et skilt som indikerer at det er ulovlig å stå der. Likevel skjer det ofte at biler står foran porten, å vi beboere må bruke penger og tid på å søke opp skiltnummer, ringe å be eier flytte bilen sin. Mange som feilparkerer sier at «det så vi ikke». Lurer derfor på om det kan gå an å markere på asfalten også? Eller gjøre det tydligere. Fortau og veg et kommunens ansvar, og problemet er størst etter klokka 17 og i helgene da folk ikke kan få bot. Men for oss er jo problemet like stort hele tiden..

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det er skilt 370 stans forbudt på stedet, markere asfalten skal i dette tilfelle være unødvendig, dette er også noe som blir borte på vinter, det dere i første omgang kan prøve er å synlig gjøre porten bedre. Vi vil få trafikkbetjenter til å frekventere der ofte. mvh. Hamar kommune.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 08:53, man. 18 oktober 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?