Tilbake til alle rapporter

Parkering i trang vei som gjør skolevei svært farlig

Rapportert i kategorien Parkering av Kristian Grimsgaard 22:35, tirsdag 19 oktober 2021

Sendt til Oslo 5 minutter senere

Det har i den siste tiden etablert seg en praksis med biler parkerer på den ene siden av Tingstuveien der den er som trangest. Dette er beboere vis-a-vis samt pendlere som jobber ved Maritim. Dermed blir dette en farligste delen av skoleveien for barna som bor i Tingstuveien som skal gå til Bestum Skole. Vi anbefaler parkering forbudt skilt i denne trange delen (fra Bestumveien til Tunveien) d, men også gjerne på sikt et fortau.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:34, onsdag 17 november 2021

  • Beboerne vis-a-vis hevder at de er leieboere lenger bort i gata som har begynt å parkere her. Selv setter de aldri bilene sine her.

    Sendt inn av Kristian Grimsgaard 08:34, onsdag 17 november 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter