Tilbake til alle rapporter

Narkotika

Rapportert anonymt 20:11, man. 12 september 2011

Sendt til Kristiansund og Møre og Romsdal 3 minutter senere

Det er de siste dagene blitt hengt opp sko over strømledninger på Rensvik, i Renabakken og et stykke inn i Omsundveien. Dette er et kjent signal om at det selges narkotika der. Vet ikke hvem som kan ta ned disse,men det er ikke noe bra signal og la de få henge.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • I følge http://www.nrk.no/ nyheter/ distrikt/ more_og_romsdal/ 1.6848874 er det ikke helt klart hva dette kommer av. Hadde aldri hørt om fenomenet selv, så jeg måtte søke litt på nettet for å se hva jeg fant.

    Minner forøvrig på om at http://www.fiksgatami.no/ faq forklarer at FiksGataMi ikke er egnet til å rapportere om kriminell aktivitet.

    Sendt inn av Petter Reinholdtsen 20:44, man. 12 september 2011

  • Opprydning.

    Publisert anonymt 09:58, fre. 22 februar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter