Tilbake til alle rapporter

Meterhøyt ugress - hindrer sikt

Rapportert i kategorien Park/landskap anonymt 10:15, fre. 19 november 2021

Sendt til Stavanger 5 minutter senere

Meldt inn flere ganger og for flere måneder siden - her er det fortsatt meterhøyt ugress som hindrer sikt og skaper forsøpling. Dette "bedet" ble i sin tid overtatt av kommunen fra de som hadde p plass her - nettopp for å sikre god sikt - men hva er hensikten når dette området ikke er på lukelista til kommunen og det vokser vilt her etter at kommunden laget bed her - det må mases på hvert år for å få folk til å komme å klippe ned - men når det ikke sprøytes/lukes - så blir alt himmelhøyt igjen år etter år. Det kom noen og klippet en liten del av det i sommer - men etter det er ingenting gjort - og nå er det flere meter høyt ugress som gir et uryddig slumaktig inntrykk og null sikt for gående og syklende. FINT om dette kan settes på agenda ASAP.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter