Tilbake til alle rapporter

Håper på (delvis) strøing av bakken frå Vegga til Stuestøl.

Publisert av Kolbjørn Stuestøl 16:58, man. 29 november 2021

Sendt til Lyngdal og Vest-Agder 2 minutter senere

Har ikkje sjekka sjølv, men minst 1 bil glei ut i grøfta (mellom Stuestølsvingen og grustaket ved krysset til Gitlestad.Heldigvis på innsida av vegen. Meld snø i natt, så kanskje ny vurdering i morgon, 30.11.2021, etter eventuell brøyting? Veit ikkje om dette er rette måten å gjere det på, men håper at de vil vurdere innlegget.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:19, man. 27 desember 2021

  • Var spørsmål om eventuell strøing. Vertilhøva gjorde det unødvendig. Problemet løyste seg sjølv. I ettertid har strøinga vore svært god. Berre problem denne eine gongen, førebels. Godt arbeid av Lyngdal kommune.

    Sendt inn av Kolbjørn Stuestøl 20:19, man. 27 desember 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter