Tilbake til alle rapporter

Minst 20 cm nysnø, ble ikke brøytet. Kommer ikke ut til fylkesveier. Her er det dårlig med brøyting i veldig mangen år. Må bli brøytet før folk kjører på jobb og før de kommer heim. I nødtilfelle hadde ikke engang ambulansen kommet opp. Akkurat nå kom naboen og brøyter for en håndverker som ikke kommer opp.men vi har ikke traktor.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Christine Eikenes 08:48, tir. 7 desember 2021

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lyngdal 2 minutter senere

Vi må ha bedre og regelmessig brøyting. Det er ett problem i mangen år. Folk må kunne komme seg på jobb, ambulanser og andere hjelpere må kunne komme opp. Og vi må ha telefonnummer til den som brøyter i nødtilfelle det skjer noe.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter