Tilbake til alle rapporter

Tykk snø med dype spor i veien

Rapportert anonymt 18:33, tir. 8 mars 2011

Sendt til Horten og Vestfold 2 minutter senere

Det er det rene fjellandskap i Løkkegt 1, ved Proff Bildeler. Tykke lag med snø, og dype hjulspor gjør det vanskelig å komme seg fram helskinnet. Jeg skled i ettermiddag, og landet på rygg i en stor dam. Sitter nå hjemme med store smerter i ryggen, er usikker om jeg må sykemelde meg.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • det er dype hjulspor med tykk lag med is som gjør det vanskelig å kjøre og må vær ekstremt forsiktig for havner man med hjulene ned i sporene så kan understelle på bilen skrape nedi eller man kommer ikke seg ut av sporene. gaten : Hagabakken . 3189 horten

    Sendt inn av mehdi 23:37, ons. 16 mars 2011

  • Snøen ble ikke fjernet, den lå der helt til den forsvant av seg sjøl. Og jeg gikk sjukemeldt med knekt ribbein i ryggen i 3 uker. Er tilbake på jobb nå, men det tar enda ca 4 uker før det er helt bra igjen. Takk for helsefarlig snørydding.

    Publisert anonymt 21:40, tir. 5 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:40, tir. 5 april 2011

  • Ligger snøen som falt i forforforforforfjor fortsatt her? Kanskje stenge?

    Publisert anonymt 08:36, tir. 7 mars 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter