Tilbake til alle rapporter

Hull på Europavei 6 (E6)

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 15:23, lør. 17 september 2011

Sendt til Vefsn og Statens vegvesen region nord 1 minutt senere

Denne uken ble asfalten på E6 fra NSB og ut av byen retning nord skrapet ned og det ble lagt ny asfalt oppå. Problemet nå er at når busser og lastebiler kjører på denne hovedferdselsåren ut av byen, så kjører man nedi forsenkninger i veien der hvor det ligger sluker. Dette medfører risting og ramling i husene langs denne strekingen. Må bare presisere at slik var det ikke før veien fikk ny asfalt. Det ser ikke ut til at det er planlagt noe toppdekke over det som er lagt nå.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Denne ukeni Juni 2013, ble asfalten på E6 fra NSB og ut av byen retning nord skrapet ned og det ble lagt ny asfalt oppå. Problemet nå er at når busser og lastebiler kjører på denne hovedferdselsåren ut av byen, så kjører man nedi forsenkninger i veien der hvor det ligger sluker. Dette medfører risting og ramling i husene langs denne strekingen. Må bare presisere at slik var det ikke før veien fikk ny asfalt. Det ser ikke ut til at det er planlagt noe toppdekke over det som er lagt nå.

    Publisert anonymt 00:45, ons. 26 juni 2013

  • Dette er ennå ikke blitt gjort noe med, det rister og skramler når tunge kjøretøy kjører nordover på Vollanveien ut av Mosjøen (E6). Dette problemet var ikke tilstede før denne asfalteringen ble gjort i Juni 2013...

    Publisert anonymt 23:57, tir. 13 august 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter