Back to all reports

Ønske om asfaltering av dårlig grusveg

Reported via desktop in the Gater/Veier category by Rolf-Erik Sandvoll at 13:10, ons. 29 juni 2022

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Hei. Driver et bilverksted langs Alderslsytvegen (1808) mellom Lageråvegen (Vang) og Budorvegen (Løten) .

Vi har hatt stor trafikk og dette verksted har godt bra i en årrekke men nå har flere av våre kunder trukket seg pga dårlig veg til vårt verksted. Vi synes dette er kjedelig at vegen skal bremse vår virksomhet. Har en stor bruktbilkunde som er hos oss med 3-4 biler hver dag, men nå har han fått nok og trekker seg nå pga vegen. Han gidder ikke å vaske bil hver gang vi har hatt de til reparasjon/tilstandsrapport. Det er et tap på ca 2,3mil for oss... Vi driver med PKK av lette kjøretøy og er pålagt å prøvekjøre biler før en bil skal inn i verkstedhallen til kontroll men når det er regnvær så er dette helt umulig, bilene er så tilgriset under at vi må vaske de før kontroll for å kunne utføre en forsvarlig kontroll av kjøretøyet. Vi mener dette ikke skal være nødvendig i år 2022. Vi oppfordrer alle våre kunder som kommer fra Vang til å kjøre igjennom Heggvinvegen for å spare noen hundre meter med dårlig grusveg, men det er jo litt synd så lenge det er gjennomkjøring forbudt på denne vegen. Det er ikke tvil om at flesteparten av våre kunder benytter denne Heggvinvegen selv om det ikke er lovlig.

Ser i dag så er det vegarbeid i Alderslystvegen (1808) mellom Øståsvegen og Lageråvegen i forbinnelse med vann kloakk som skal asfalteres neste år. Det ble utført asfaltering av Norbygdavegen (1808) i fjor men det stoppet på Budorvegen. Det er helt tragisk om denne lille vegstrekningen mellom disse vegene blir stående igjen. Det går mye tungbil i Alderslystvegen i forbindelse med bygging på Budor og det er en snarveg mellom Furnes og Elverum. Legger ved et par linker på to facebook innlegg som ble pubilistert i høst. Dette sider vel igrunn sitt!!!

Https://www.facebook.com/oleanders.sandvoll/videos/245872923943892/

Https://www.facebook.com/1299242022/videos/1458298191205313

Mvh en oppgitt daglig leder ved Sveen Mek Verkted AS Rolf-Erik Sandvoll 48290556

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?