Tilbake til alle rapporter

Busstopp ved Karveslettlia barnehage, Kvaløysletta

Rapportert i kategorien Buss- og togstopp anonymt 14:09, tir. 4 oktober 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Tromsø 1 minutt senere

Busstoppet er for kort og bussen stopper alltid sånn at man lett kan gå inn fremre dør. Skal man ut i midten så møter man bare ei dyp grøft som bussen står helt inntil. Det gjør det umulig å komme ut med vogn uten å be sjåføren kjøre 3 meter frem etter at passasjerene som skal på har kommet seg på. Om vinteren åpner midtre dør rett mot en stor snøhaug. Her trengs en utbedring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Busstoppet bør fikses for de som skal av og på der med vogn. Stoppet er for kort og ikke opphevet. Om sommeren må man enten klatre opp fra grøfta med vogn og om vinteren må man via snøskavla. Eller så må man mase på sjåføren om han ikke kan kjøre 3 meter frem mellom han slipper på de uten vogn og de med vogn.

    Publisert anonymt 18:20, ons. 12 oktober 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter