Tilbake til alle rapporter

Farlig parkering

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 16:46, lør. 8 oktober 2011

Sendt til Vaksdal 3 minutter senere

Sted: Vegen langs med Stanghelle Skule. Her står det ofte mange biler parkert på vegen langsmed skulen. Dette er i sving og også bakketopp og nær eit vegkryss. Bilane står ofte tett i tett, og her fær ungar og spring ut mellom bilane. Fotgjengar må gå midt i vegen, og kjem det ei bil kjøyrane må ein smyga seg inni mellom dei parkerte bilane. Også i innkjøyringa til skulen står det ofte tett med bilar. Det tragikomiske opp i det heile er at ca 100 meter lengre sør er ein stor parkeringsplass som står oftast TOM. Det er ei enkel løysing på problemet: Set opp eit Parkering forbudt skilt på vegen langsmed skulen og i innkjøyringa til skulen. Dette handlar om trafikktryggleik.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skilta er faktisk sett opp. Fantastisk. Nå gjennstår det å sjå at dei vert respektert.

    Publisert anonymt 14:16, søn. 9 oktober 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter