Tilbake til alle rapporter

Igjentettet stikkrenne

Publisert av mobile anonymt 14:21, ons. 2 november 2022

Sendt til Hedmark og Ringsaker 4 minutter senere

Da det ble gravd ned fiber i Tåsåsvegen, tettet entreprenørene igjen ei stikkrenne som går under vegen i det vestre hjørnet av min mors tomt i Tåsåsvegen 610. Hun påpekte dette til entreprenørene, men de valgte å overhøre henne. I sommer rant det over vegen og ødela en del av plenen hennes. Det er blitt klagd minst 2 ganger, men ingenting gjøres, og nå er grøfta breddfull med vann igjen. Regner det noe mer nå, vil det igjen renne over vegen og inn på tomta. Vennligst ta tak i dette og utbedre skaden som er skjedd!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • NÅ er det pokker meg på tide noen tar ANSVAR for dette her!!! Ødeleggelsene inne på tomta i Tåsåsvegen 610 når nye høyder etter at Eidsiva tettet stikkrenna under vegen i forbindelse med graving av fiber!!! Nå går bekken over sine bredder og graver ut hele vegkanten mot tomta og veggrusen renner nå i en foss over tomta!!! Min søster og jeg NEKTER å koste opprydding av dette, for det er IKKE vårt ansvar!

    Sendt inn av Evelyn Rudi 18:02, torsdag 13 april 2023

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?