Back to all reports

Farlig og uoversiktlig sving

Reported via desktop in the Gater/Veier category anonymously at 15:25, ons. 9 november 2022

Sent to Hadsel and Statens vegvesen region nord 4 minutes later

Farlig sving med dårlig sikt grunnet et lite hus som er plassert slik at man sent får øye på for eksempel myke trafikanter/husdyr/biler i møte i svingen. Da plankartet ble tegnet viste det at det lille huset skulle stå på andre siden av veien, og da hadde problemet vært løst. Det har dessverre oppstått flere skumle situasjoner i denne svingen, og i tillegg er det to gatelykter som ikke har virket på over et år.

Denne svingen bør skiltes som en farlig sving, da biler ofte kommer i full fart inn i svingen og ikke ser motgående myke trafikanter og ofte også biler.

Huset er plassert feil i forhold til det første plankartet som ble publisert. Dette er svært uheldig da boligfeltet var godt planlagt med tanke på sikkerhet, og det gjør at flere av beboere på Solsiden synes det er utrygt med tanke på barn som ferdes i gatene rundt lekeplassen som ligger på nabotomta til dette huset.

I forhold til vedlagte tegning så er huset nå plassert på andre siden av veien, så det hindrer sikt videre i den skarpe svingen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 22:50, ons. 7 desember 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?