Tilbake til alle rapporter

Fv527,

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 09:17, ons. 19 oktober 2011

Sendt til Nannestad og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Aktuelle sving er markert i kartet. Ligger på Fv 527 mellom Bekkevar og Eltonåsen. I denne svingen har det vært masse utglidning som har medført at veien er delvis stengt. Kun en kjøreretning er åpen. Det har blitt gjort noe utbedringer i form av at mer stein masse er blitt tilkjørt og lagt nedenfor masseutglidningen. Det har ikke skjedd noe videre arbeid med å ferdigstille veien på nærmere 1 måned , slik at veien kan åpnes for normal trafikk igjen. Er det planlagt å få utført dette før snøen legger seg?. Antar at brøytebil vil store problemer med å passere nevnte sving.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei

    Vegen vil bli stengt, og ny stikkrenne lagt ned natten mellom 27. og 28. okt. (kl. 21:00 - 05:00)

    Publisert anonymt 13:38, fre. 21 oktober 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter