Back to all reports

Det er blitt et "ingenmannsland" som verken brøytes eller strøs mellom Dicks vei og gangveiene nedenfor.

Reported via desktop in the Snøbrøyting category by Ingar Arneberg at 09:36, tir. 27 desember 2022

Sent to Bærum and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Det ser ut til å være et "missing link" når det gjelder brøyting og strøing mellom enden av Dicks vei (ved nr. 4) og gangveien nedenfor. Det brøytes og strøs i Dicks vei, men ikke helt ned til der bommen sto. På samme vis brøytes og strøs det på gangveien som går øst-vest like nedenfor. Men det oppstår et "ingenmannsland" på til sammen ca 70 meter gangvei der ingenting skjer. Folk har måttet tråkke seg vei i dyp snø, og gått på glatt is, og vasset i sørpe, alt etter hvordan vær og temperatur har vært. Det virker som verken de som har oppdraget i Dicks vei, eller de som fikser ting på gangveiene føler ansvar for dette området. Det er først og fremst gangveien nedover mot øst, men også den lille bratte kneika mot vest dette gjelder. Det er altså gangveien som på en måte går parallelt, på oppsiden av gangveien øst - vest, pluss forbindelsen til Dicks vei, dette gjelder.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Nesten i mål! Det har blitt mye bedre. Nå måkes det fra nedsiden og opp til over bommen, så det blir forbindelse. Men fremdeles gjøres det ingenting med den lille, veldig bratte bakken (gangvei) som går mot venstre når man kommer ovenfra. Mange benytter den, og må tråkke seg vei. Nå som snøen smelter og blir til is blir det neppe bedre, det må strøs der.

    Men bortsett fra det, veldig bra!

    Posted by Ingar Arneberg at 22:39, søn. 8 januar 2023

  • "3. Hvis du ønsker å legge til en offentlig kommentar på problemet, legg den til her (denne blir ikke sendt til administrasjonen)." Ikke vits så lenge ingen av de som kan gjøre noe med det ikke leser det.

    Posted by Ingar Arneberg at 10:38, tir. 24 januar 2023
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?