Tilbake til alle rapporter

Fart og fartsgrense

Publisert av Frode Krogseth-Skauby 21:44, søn. 23 oktober 2011

Sendt til Hedmark og Tolga mindre enn et minutt senere

I Stasjonsbakken på Tolga er fartsgrensen 50 km/t. Veien er også skoleveien til mange av bygdas barn, og veien har mange fotgjengeroverganger. Det er et Meget stort problem med meget høy hastighet på denne veien. Dette gjelder både fartsovertredelser blant bygdas innbyggere samt blant andre trafikanter. Det er også en horibel kjøring spesiellt av lastebiler fra Tine og Fias. Det skal ikke være slik at vi skal oppleve en tragedie før tiltak mot denne kjøringen blir iverksatt. Her MÅ det ordnes med fartsdumper, forhøyning av fotgjengerfelt el. Uansett så må det settes fokus for å bedre denne situasjonen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter