Tilbake til alle rapporter

Gatearbeid som drar ut

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 21:12, man. 31 oktober 2011

Sendt til Vindafjord og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Sjoargata i Ølen framstår som ei perle, til stor glede for oss som ferdast til fots og på sykkel. Men... rett etter gatefesten starta eit gravearbeid på fortau/ gangveg mellom brua over Eide- elva og Joa-Kari. Dette har nå stått i ro lenge og er til hinder for gåande og syklande. Nå når det mørknar, er dette ikkje kjekt. Vinter og frost står for døra og eg fryktar at det ikkje vert ordna før til våren. Ynskjer tilbakemelding på kven sitt ansvar dette er og kva som er årsak til gravinga og kva tid abeidet er planlagd ferdigstilt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Har fått tilbakemelding frå Vindafjord kommune om atdei ventar på ein kasse som kablar skal gå gjennom under brua. Intet har skjedd sidan eg melde dette inn

    Sendt inn av Guri Ravatn 22:32, man. 28 november 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter