Back to all reports

Hvorfor er det ikke fortau her?

Reported via desktop in the Fortau/gangstier category anonymously at 10:08, tir. 25 april 2023

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Vallefaret er en offentlig vei. Selv om det er en blindvei er det ganske mye trafikk her på grunn av at mange henter/bringer/kjører parkerer på de offentlige plassene når de skal til f eks trening på Vallefeltet, fotballkamp på Intility eller arrangement på Vallhall Arena. Men det er også mange fotgjengere og det oppstår mange utrygge situasjoner, så hvorfor er det ikke fortau her?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Svar fra Bymiljøetaten: "Vi har nå gjort en foreløpig vurdering av ditt innspill, og det kan være aktuelt å gjøre tiltak her.

    Hvert år mottar vi mange ønsker om trafikksikkerhetstiltak fra byens innbyggere, og vi har dessverre ikke midler til å gjennomføre alle. Mot slutten av året gjør vi en prioritering av alle mottatte innspill, med særlig fokus på skoleveier og myke trafikanter. Dersom vi ikke har midler til å prioritere ditt innspill i år vil det tas med i vurderingen for neste år. Du trenger ikke melde det inn på nytt."

    Posted anonymously at 13:56, tir. 23 mai 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?