Tilbake til alle rapporter

Gatelys og brøyting

Rapportert i kategorien Gatelys av espen snipen 10:41, ons. 21 desember 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Drangedal og Statens vegvesen region sør 4 minutter senere

Gate lysene i krysset maritz H.gt. og bergsbakken blinker begge gatelysene. dette har de gjort i 10 måneder. dette går utover nattesøvnen siden det ene av disse er utenfor soveroms vinduet. Det er også et problem med brøytingen her i krysset.min gårdsplass grenser mot krysset med ca 25meter linje. her legger brøyteren seg 3meter fra tomte grensen og jeg må da måke 3x25 meter ekstra med komunal vei. her kunne det vært fint med en befaring så vi kunne vist brøyteren hvor tomte/vei skille er.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter