Tilbake til alle rapporter

Trangt kryss.

Rapportert anonymt 21:12, ons. 4 januar 2012

Sendt til Buskerud og Ringerike 3 minutter senere

Innkjøringen fra Hønegata til Flattumsveien er i utgangspunktet smal. Etter utbygging av Regnorgården står det igjen div sperre materiell som gjør det umulig å få brøytet og helt inn til krysset står det for tiden varebiler og varehengere parkert som gjør inn og utkjøring uoversiktlig og farlig. Riktig instans burde forlange at berørte parter rydder opp. Forslag: all stans forbudt mellom Hønegaten og Sigrid Unsets Vei. Dette også pga nytt varemottak for Kiwi på sørsiden av Flattumsveien. Innkjøringen til banken tror jeg med fordel burde skje på baksiden og utkjøring mot Hønegata. Krysset Sigrid Unsetsvei -Flattumsveien er blitt helt rasert etter div grave og anleggsarbeidet. Elling M. Solheimsvei - Hovsmarkaveien er i 30 sone og mye brukt som tilkomstenvei til Ullerål Skole. Biltrafikken, og det gjelder MANGE foreldre med barn i bilene kjører langt over tillatt hastighet. Vi ønsker fartsreduserende tiltak snarlig!!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter