Tilbake til alle rapporter

Holer i vegen/vannskade

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 08:14, tir. 22 mars 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Hareid 1 minutt senere

Det har i lang tid vore store holer i vegen i Indredalen. Det startar der asfalten sluttar. No er i tillegg delar av vegen ikkje køyrbar pga mykje nedbør.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 17:01, tir. 19 april 2011, markert som fikset

  • Igjen er det store holer i Indredalsvegen. I tillegg er der fortsatt små haugar med grus frå forrige reparasjon. Desse vart berre dumpa der - ikkje jamna utover. Som vanleg er det rett etter overgangen frå asfalt til grus det dannar seg mest holer.

    Publisert anonymt 12:44, tir. 6 september 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter