Tilbake til alle rapporter

Mangler gatelys

Rapportert i kategorien Gatelys av Rune Granbakk 06:31, ons. 23 mars 2011

Sendt til Bodø 4 minutter senere

Farlig å ferdes i dette området pga manglende belysning! Har flere ganger møtt personer på veien uten refeks hvor jeg har oppdaget dem i sist sekund.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Denne saken gjelde enten fylkesvei 834, eller en privat adkomstvei til båthvanen på Bremnes. Kommunen har ikke ansvar for noen av disse veier. Vær snill å sørge for at rett vedkommende få denne avviksmelding. Slik det fungerer i dag har 75 % av henvendelsene til kommunen gjaldt ikke kommunale veier. Dette påfører oss unødig arbeid. Jfr. min tidligere mail om saken.

    Sendt inn av Edward Pegg 10:42, ons. 23 mars 2011

  • Er ikke disse sakene noe kommuner og staten kan samarbeide om? Skjønner ikke problemstillingen når andre saker blir tatt opp i det offentlige. Problemet er vel kanskje det tungrodde norske byråkratiet som aldri har fungert, har hørt at dette "kanskje" skal bli gjort noe med når det skal reguleres for boligtomter over veien.

    Sendt inn av Rune Granbakk 07:15, ons. 20 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:15, ons. 20 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter