Tilbake til alle rapporter

Manglende grøfting i Fagerli

Publisert av Sverre Pettersen 18:29, man. 4 april 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Nordland og Fauske 1 minutt senere

Kopi av brev sendt Fylkets vegavdeling i 2004:
VEDLIKEHOLD FYLKESVEGEN SANDNES-JAKOBSBAKKEN, FV-534. For et par år siden ble grøftene på nevnte fylkesveg rensket opp langs grusveg oppover til fjellet/Jakobsbakken. Men nede i bygda Fagerli, hvor det er asfaltert, ble det ikke gjort noe arbeide. Her står det igjen noe grøfterensking/grøfting. Mangel på grøfter gjør at vi ikke kan legge rør under vegen i avkjørsel til bl.a. Fagerli 58. Dette medfører at så snart det regner forsvinner grusen ved avkjørselen fra fylkesvegen. Om våren er det aldeles forferdelig, da går det en elv over vegen, som tar med seg all grusen. Lengden på grøfting fra gjeldende vegkrysset (se Vedlegg) og til bekken (Smolikbekken) er ca 75-80 m. Jeg håper Vegkontoret kan se med velvillighet på en løsning av problemet. 8230 Sulitjelma, den 06.11.2004

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:47, man. 2 mai 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:18, lør. 4 juni 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:46, lør. 2 juli 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:09, lør. 30 juli 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter