Tilbake til alle rapporter

Nestenulykke E18 - Dårlig synlighet på gjerde?

Rapportert anonymt 11:32, fre. 12 januar 2018

Sendt til Vestfold og Sandefjord 3 minutter senere

Ble kvelden 11.01.2018 vitne til en nestenulykke ved avkjøringen til Sandefjord på E18 sørgående retning. Bilist foran meg lå i venstre felt og skulle kjøre av, krysset høyre felt og svingte videre mot avkjøringsfeltet, men så tilsynelatende ikke gjerdet som skiller høyre felt og avkjøringsfeltet (snø og noe redusert sikt på tidspunktet). Hun var kun cm fra å treffe dette i høy fart og tett trafikk, men hun fikk kastet bilen på innsiden så vidt det var. Tydelig at hun ikke så gjerdet før det nesten var for sent. Dette gjerdet kunne sikkert hatt noen reflekser?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter