Tilbake til alle rapporter

Forvirende skilting og trafikk sikkkerhets tiltak Fv 117

Rapportert i kategorien Veinavn-skilter anonymt 20:38, man. 5 september 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vestre Toten 2 minutter senere

Når du kjører på fv 117, fra eina sentrum og utover vest sida av einafjorden. Er det lett blanding av høyre regel og vikeplikt.. Har ved flere anledninger hatt kontakt med statens vegvesen vedrørende dette og trafikk sikkerhets tiltak etter den 40 kmt sonen som ble innført. Det er jo helt vanvitig at det ble 40 sone der det finnes gangveg, fotgjenger overganger og bussstopper. Men her vi bor er 50 sone og ingen tiltak.. Samt at vi sliter med høy fart gjennom bolig feltet vårt.
Dette bør ses på !!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:28, man. 3 oktober 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter