Tilbake til alle rapporter

Elv fra Hesthagen

Publisert av Lars Andersen 09:28, fre. 16 september 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Nordland og Vågan 2 minutter senere

Utløpet av elva som renner ned igjennom Hesthagen (Svolvær) er nesten tett, av steiner og annet som har falt foran røret. Her har det tidligere vært oversvømmelse, med de følger at elva tok ny vei og havnet i hagen/kjelleren i vårt hus Garsosveien 12. Har vært i kontakt med Bjørn Skulbru, vågan kommune og han skulle se på problemet. Hadde vært fint om dette ble ryddet i løpet av høsten, før vinteren setter inn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Lars Andersen 14:30, tir. 18 oktober 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter