Back to all reports

To dype dumper i vei

Reported in the Hull i vei category by Sølvi Arvesen, Engenes at 17:41, ons. 9 mars 2011 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Ibestad 3 minutes later

Sted: Andørja i Ibestad kommune. 1,5 km før Engenes kirke. To dype dumper i vei på 2.-3.året. Selv en Ford Kuga slår understellet ned i om man glemmer seg av. Ikke merket med noe ved stedet. Folk som ikke er kjent kan komme ille ut. Hvorfor kan det ikke settes en rød markør ved stedet hvis det er så vanskelig å få reparert?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Jeg krysser av på nei fordi det er blitt lagt sand i dumpene som bare sklir bort- Det holder ei stund og så er det på`n igjen. Fortsatt Ingen markør, det hadde i allefall vært et synlig varsko til sjåførene. Jeg vil påpeke at disse dumpene er der uavhengig av telehivet som herjer for tida.

    Posted by Sølvi Arvesen, Engenes at 19:31, ons. 6 april 2011

  • Still open, via questionnaire, 19:31, ons. 6 april 2011

  • Sak løst på et vis, sand lagt i dumpene etterhvert, nå er det toppet seg så mange andre steder at denne er bare en av mange. Vi knuser derimot ikke biene, i alle fall ikke vi som er lokalkjent. Sølvi Arvesen.

    Posted by Sølvi Arvesen, Engenes at 23:21, tor. 16 juni 2011

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?