Tilbake til alle rapporter

Undergang E6 v.Tømmerelv

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister av Rigmor Sørum 21:25, man. 23 april 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Balsfjord 4 minutter senere

Gang og sykkelveien under E-6 ved Tømmerelv er full av vann,så både barn og voksne må ut på E-6 for å passere denne. No starter sykkelsesongen og det ville være fint om denne ble fikset, så vi slipper ulykker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vannet er borte fra undergangen nå, men om det er for at problemet er fiksa eller at det skyldes naturens gang, vet jeg ikke.

    Sendt inn av Rigmor Sørum 18:36, tir. 22 mai 2012

  • Problemet i gang og sykkelundergangen ved Tømmerelv er der ennå. Senest 12. september var undergangen fyllt av vann. Og det har vært vann i undergangen flere ganger i sommer. Ved litt kraftig regn oversvømmes Olderelva og renner rett ned i undergangen.Resultatet av gjentatte oversvømmelser er at det ligger igjen masse grus i undergangen.Kanskje på tide å fikse saken???????

    Sendt inn av Rigmor Sørum 19:22, man. 17 september 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter