Back to all reports

Lov til å kjøre til rundkjøringa når du kommer på veien mellom Maxi og Mega for alle kjøretøy?

Reported in the Annet category anonymously at 20:46, lør. 12 mars 2011

Sent to Trondheim and Sør-Trøndelag 4 minutes later

Lurer på om det er lov for også andre enn busser til å kjøre til rundkjøringen i retning fra Vegamot-krysset v. Megaen. Ser at det er mange som kjører gjennom den såkalte bommen. Det står en skilt ved "bommen". Den er vanskelig å se når du kjører i retning "bommen". Håper å få avklaring om det er kunn bussen som har lov til å passsere Voll Studentby holdeplass til rundkjøringen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Såvidt jeg kan huske er det skiltet med "forbudt for motoriserte kjøretøy" begge veier. Så lenge skiltingen ikke er endret er det fortsatt forbudt å kjøre gjennom. At bommen er ute av funksjon endrer ikke noe på trafikkreglene.

    Posted by a-jay at 12:33, man. 14 mars 2011, marked as fixed

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.